Podívejte se na ukázky z našich realizací a vizualizací ...

 


BD Krušovice-obvodový plášť

 

16.06.2015

16.06.2015

16.06.2015

16.06.2015

 

zpět

16.06.2015

Poradenské středisko EKIS

Jednou z aktivit naší projekční kanceláře je poradenství v oblasti hospodárného využívání všech druhů energií a možností využívání obnovitelných zdrojů energií. Středisko poskytuje bezplatné poradenské služby telefonicky, emailem a také osobně ve formě poradenských konzultací.

V rámci tohoto poradenství poskytujeme informace sloužící k podpoře zavádění energeticky úsporných opatření a obnovitelných zdrojů energie. Bezplatné konzultace jsou určeny občanům, veřejné správě, podnikům a podnikatelům. Odborné konzultace poskytují kvalifikovaní energetičtí poradci a energetičtí auditoři v pondělí a ve středu od 13:00 hod. do 17:00 hod.

Osobní porady probíhají v poradenské místnosti kanceláře T2T. Z důvodu pracovní vytíženosti a zájmu o poradenství prosíme o objednání předem, telefonicky nebo emailem. Děkujeme za pochopení !

Je možné objednat si také konzultaci přímo na místě ve vašem domě/bytě, ale v tomto případě je ovšem nutné uhradit honorář energetickému poradci a jeho cestovní náklady.

Energetičtí poradci jsou kvalifikovanými odborníky ve svém oboru a jsou zařazeni do sítě Energetických konzultačních a informačních středisek (EKIS) s podporou Ministerstva průmyslu a obchodu.

Své dotazy můžete zasílat přes i-EKIS pomocí přímého odkazu na naše středisko :
POLOŽIT DOTAZ středisku EKIS Rakovník ,

nebo prostřednictvím elektronické pošty ekis@t2t.cz

popř. telefonicky ( na kontaktním telefonu 602 823 729 - Ing. Lubomír Tichý )


Více užitečných informací o programu a střediscích EKIS naleznete na stránkách programu EFEKT :
http://www.mpo-efekt.cz/cz/ekis



 

T2T, projekční kancelář,
© 2010,JP&JB